2289
  • ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  • Β' ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ - Νο1 ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΡΥΖΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/245/cropped-1538725960.png

Β' ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ - Νο1 ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΡΥΖΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Αξιώσεις

1ο χλμ. Χαλάστρας-Σίνδου, Χαλάστρα 573 00, Θεσσαλονίκη
2310794294

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλάστρας Β΄ ιδρύθηκε το 1947 από μια ομάδα παραγωγών της περιοχής με σκοπό την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική τους ανάπτυξη, μέσα σε μία κοινή επιχείρηση με βάση την ισότιμη συνεργασία και την αμοιβαία βοήθεια των μελών. Στα χρόνια που πέρασαν η ανάπτυξη της καλλιέργειας του ρυζιού στην περιοχή έδωσε ώθηση στην εξέλιξη του συνεταιρισμού, ο οποίος μεγάλωσε τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε επίπεδο μελών.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Χαλάστρας Β΄ έχει θέσει ως κύριο στόχο την διάθεση στην εγχώρια και διεθνή αγορά με ρύζι κορυφαίας ποιότητας.

Με τη λειτουργία γεωπονικής υπηρεσίας παρέχει έγκυρες συμβουλές στον τρόπο καλλιέργειας και αναλαμβάνει την προμήθεια τους με τα κατάλληλα και απαραίτητα γεωργικά εφόδια. Επίσης, η αρτιότητα των εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ξήρανση και την αποθήκευση του ρυζιού, εγγυώνται την διάθεση στην αγορά άριστης ποιότητας προϊόντος.

Οι εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού περιλαμβάνουν 4 ξηραντήρια δυναμικότητας με δυνατότητα να ξεραίνουν 15 tn/h, 42 silo χωρητικότητας 1000 tn και δύο γεφυροπλάστιγγες 80 tn.  Ο αριθμός των μελών του ξεπερνά τα 500 και θεωρείται ο κορυφαίος συνεταιρισμός του κλάδου στην Ελλάδα.

Όλα τα silo είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες μέτρησης της θερμοκρασίας του αποθηκευμένου προϊόντος, καθώς και με ατομικό σύστημα αερισμού στη βάση τους.

Στο πελατολόγιο του συνεταιρισμού συγκαταλέγονται το σύνολο σχεδόν των ελληνικών ορυζοβιομηχανιων, αλλά και αρκετές του εξωτερικού.

Η υψηλή και σταθερή ποιότητα ρυζιού που παράγεται από τα μέλη του συνεταιρισμού και ξεραίνεται και αποθηκεύεται με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις του καθιστούν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Χαλάστρας Β΄ την πρώτη επιλογή των ορυζόμυλων.  

Εκτός από ρύζι, που είναι η κύρια δραστηριότητα του συνεταιρισμού, υπάρχει προς διάθεση στα silo του καλαμπόκι υψηλής διατροφικής αξίας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Προφίλ ιδιοκτήτη

EasySocial not installed!!
company map
1ο χλμ. Χαλάστρας-Σίνδου, Χαλάστρα 573 00, Θεσσαλονίκη

Στοιχεία επικοινωνίας

Πρόεδρος
Αχιλλέας Καμπούρης (+)

Visitor Traffic

6.png5.png3.png0.png3.png9.png
Today200
Yesterday1139
This week1339
This month15737
Total653039

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.