2892
  • ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ ΔΡΑΜΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΛΙΚΕΡ ΑΠΟ ΚΡΑΝΑ - ΦΥΛΛΑ ΠΕΡΕΚ
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/60/60-1514443134.jpg

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ ΔΡΑΜΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΛΙΚΕΡ ΑΠΟ ΚΡΑΝΑ - ΦΥΛΛΑ ΠΕΡΕΚ

Κοκκινόγεια, Δράμα 662 00, Δράμα

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ ΔΡΑΜΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΛΙΚΕΡ - ΦΥΛΛΑ ΠΕΡΕΚ - ΓΙΟΦΚΑΔΕΣ  - ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

Μια ομάδα γυναικών από τα Κοκκινόγεια Δράμας έχει δημιουργήσει, με αφετηρία το 1998, έναν συνεταιρισμό παραγωγής τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, που αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης και λειτουργίας, όχι μόνο για το νομό, αλλά για όλη την Ελλάδα.

Όσον αφορά στα προϊόντατου συνεταιρισμού, η πρόεδρός του κ. Κυριακή Ηλιάδουυπογραμμίζει ότι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες της περιοχής, οι οποίες περισυλλέγονται, ακόμα και με τα χέρια, από τα βουνά των Σερρών και της Δράμας, ενώ είναι όλα χειροποίητα και πιστοποιημένα με ISO 22000-HACCP. Μεταξύ άλλων, παράγονταιμαρμελάδες, σπιτικά λικέρ, παραδοσιακά ζυμαρικά, γλυκά κουταλιού, ενώ στις δραστηριότητες των γυναικών περιλαμβάνεται η παροχή υπηρεσιών εστίασης (catering).

Ακόμα, σημειώνεται ότι τα προϊόντα διοχετεύονται σε ένα ιδιόκτητο δίκτυο πωλήσεων, με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε όλη την ελληνική επικράτεια. Όμως ο συνεταιρισμός έχει κάνει και άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού, εξάγοντας στο Βέλγιο και σε μικρότερο βαθμό στην Κύπρο, αλλά και στο Ντουμπάι, ενώ επόμενος στόχος είναι η αγορά της Ευρώπης και ειδικότερα της Γερμανίας.

Επίσης, τα προϊόντα του συνεταιρισμού συμμετέχουν σε διεθνείς εκθέσεις, όπως η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων SIAL, στο Παρίσι, ενώ δείγματα στάλθηκαν φέτος και στην Κολονία, για τη συμμετοχή στην αντίστοιχη έκθεση τροφίμων.

Όσον αφορά τη συνεργασίατου με άλλους συνεταιρισμούς, αυτές είναι σε πανελλαδικό επίπεδο, με αντικείμενο την ανταλλαγή γνώσης, τεχνολογίας και τεχνογνωσίας. Μόλις πρόσφατα, ο «Συνεταιρισμός Γυναικών Κοκκινογείων», σύμφωνα με την κ. Ηλιάδου, προσέφερε τις γνώσεις του στην τεχνολογία και στα δίκτυα διανομών, στο νεοσύστατο συνεταιρισμό της Ζακύνθου.

Τέλος, ο συνεταιρισμός στοχεύει στην επέκταση των κτηριακών του εγκαταστάσεων, αλλά και τη δημιουργία 10 ξενώνων και ενός επισκέψιμου κτήματος, με την ένταξή του στο νέο πρόγραμμα LEADER, την επόμενη χρονιά, αλλά προς το παρών δεν προχωράει η διαδικασία (οι μελέτες είναι έτοιμες), λόγω των αλλαγών στην περιφέρεια ΑΜ-Θ. Δεδομένη, πάντως, θεωρείται η αξιοποίηση ιδιόκτητης έκτασης 12 στρεμμάτων, για τη φύτευση δέντρων, των οποίων οι καρποί θα αξιοποιούνται στην παραγωγή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2522060456
KIN.  6979118845
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη
company map
Κοκκινόγεια, Δράμα 662 00, Δράμα

Στοιχεία επικοινωνίας

Κυριακή Ηλιάδου (+)

Visitor Traffic

6.png5.png9.png6.png1.png4.png
Today522
Yesterday544
This week2037
This month22312
Total659614

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.