1689
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/91/90-1514699095.jpg

GOJIGR ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ - GOJI ΝΩΠΟ - ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΚΟΖΑΝΗ Αξιώσεις

Αριστοτέλους 46, Κοζάνη 501 00, Δυτική Μακεδονία

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Μια ομάδα ανθρώπων, στην Κοζάνη, που τολμήσαμε να ρισκάρουμε, αφού πιστέψαμε στις προοπτικές της καλλιέργειας του Goji Berry.  Αναζητήσαμε φυτά, αλλά και πληροφορίες για την καλλιέργεια του Goji, και πριν από 3 περίπου χρόνια ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με το Goji Berry.

Μετά από μεγάλη έρευνα, δημιουργήσαμε πρώτα ένα πειραματικό μικρό φυτώριο για δική μας χρήση, αν όλα πήγαιναν καλά. Με συστηματικές μετρήσεις και καταγραφή όλων των συνθηκών (εποχιακών, θερμοκρασίας, συνθηκών εδάφους, ηλιοφάνειας, υγρασίας κ.λ.π.) μετά από 3 χρόνια έρευνας, εμπειρίας και καταγραφής της καλλιέργειας του Goji Berry  στις Ελληνικές συνθήκες, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά υλικά και καινοτόμες μεθόδους (ζεόλιθο, αταπουλγίτη, ΕΜ, μυκόριζα, βιολογικές και βιοδυναμικές μεθόδους κ.α.),  τα αποτελέσματα που προέκυψαν μέχρι στιγμής, όχι μόνο είναι ενθαρρυντικά αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ξεπερνούν κάθε προσδοκία και εκτίμησή μας. Και συνεχίζουμε…

Σ’ αυτή την προσπάθεια και την πορεία μέχρι τώρα, βρήκαμε να πωλούνται φυτά παντού, που απλά τα αποκαλούσαν Goji Berry, χωρίς να ξέρουν τίποτα συγκεκριμένο και έγκυρο. Όλες οι πληροφορίες που μας έδιναν, ήταν από το internet και κανείς δεν είχε προσωπική εμπειρία, από δική του καλλιέργεια. Υπήρχαν και υπάρχουν, δυστυχώς ελάχιστοι, σοβαροί που με σύνεση και ωριμότητα μάθαιναν και μαθαίνουν από τη δουλειά τους, όπως και μείς, χωρίς να λένε πολλές κουβέντες, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις υποσχέσεις. Υπάρχουν βέβαια ακόμα και οι γνωστοί «ειδικοί» που πολλές φορές περιφέρονται ανά την Ελλάδα «συμβουλεύοντας» και διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι αυτό είναι το «Ελντοράντο» του πρωτογενή τομέα για την Ελλάδα και από δω και πέρα όποιος καλλιεργήσει  Goji Berry  σε λίγα χρόνια θα γίνει πλούσιος. Γνωστό το «έργο», αφού το είδαμε και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν οι «ειδικοί» πάλι περιφέρονταν στην Ελλάδα και διαβεβαίωναν τότε, ότι το «Ελντοράντο» λεγόταν Ιπποφαές.

Αποφασίσαμε λοιπόν, να δημιουργήσουμε το δικό μας πειραματικό φυτώριο, με σκοπό να βγάλουμε κατάλληλα φυτά και αξιόπιστα συμπεράσματα πριν να ξεκινήσουμε εμείς  την καλλιέργεια τους.

Παράγουμε και διαθέτουμε στην αγορά,  καρπούς Goji, φρέσκους (νωπούς) ή αποξηραμένους, αυστηρά και μόνο από βιολογικές καλλιέργειες.  Από το 2013 επίσης, θα διατίθεται στην αγορά η παραγωγή και των συνεργατών μας, μέσα από ένα συνεργατικό σχήμα που διαμορφώνεται  και σε λίγο διάστημα θα πάρει και τυπικά «σάρκα» και «οστά».

Στόχος μας είναι, το gojigr.com και το συνεργατικό σχήμα στο οποίο συμμετέχει, να συμβάλει καθοριστικά, στην επιτυχή ανάπτυξη της καλλιέργειας αλλά και της αξιοποίησης του Goji Berry στη χώρα μας, με πρώτο στόχο την ωφέλεια και το κέρδος των παραγωγών, καθώς και κατ’ επέκταση της εθνικής μας οικονομίας, με την παραγωγή  βιολογικών προϊόντων μεγάλης προστιθέμενης αξίας, που θα σέβονται τον καταναλωτή.

Παρέχουμε την τεχνογνωσία μας σε όποιον επιλέξει να συνεργαστεί μαζί μας, και συμμετέχουμε με το φυτικό κεφάλαιο μέσω συγκαλλιεργειών, σε όποιον πιστεύει, όπως πιστεύουμε και εμείς, ότι η συνέργεια είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της οικονομικής προόδου και η καλλιέργεια του Goji Berry στη χώρα μας έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

 

Πρόσφατα υπογράφηκε και η ιδρυτική πράξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εναλλακτικών και Βιολογικών Καλλιεργειών Δυτικής Μακεδονίας και εκλέχτηκε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή που επιφορτίστηκε με την διαδικασία της νομικής και τυπικής σύστασης του Α.Σ.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2461024242
ΚΙΝ.  6936071625
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

BI-161015
161015-161018

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Προφίλ ιδιοκτήτη

EasySocial not installed!!

Στοιχεία επικοινωνίας

Κοινωνικά δίκτυα

Visitor Traffic

6.png1.png5.png1.png5.png9.png
Today494
Yesterday1969
This week494
This month28303
Total615159

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.