2247
  • ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  • Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νήσων Κυκλάδων & Αργοσαρωνικού
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/231/cropped-1530102577.png

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νήσων Κυκλάδων & Αργοσαρωνικού Αξιώσεις

Πύλης 4, Πειραιάς 185 31, Αττικής
2104120125

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Η Ένωση Συνεταιρισμών Νήσων Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού (ΑΣ Κυκλάδων) ιδρύθηκε το 1979 και έχει διοικητική περιφέρεια τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων, Άνδρο, Ανάφη, Ίο, Κέα, Κίμωλο, Κύθνο, Μήλο, Σέριφο, Σίκινο, Σίφνο και Φολέγανδρο (με πολλές περιοχές ενταγμένες στο ευρωπαϊκό δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Natura 2000).

Έδρα της στον Πειραιά όπου βρίσκονται οι διοικητικές υπηρεσίες της. Επίσης, στην περιοχή ευθύνη της Ένωσης ανήκουν και τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων σε ότι αφορά στην δραστηριότητα της μελισσοκομίας.

Αποτελεί τη συνένωση 13 ενεργών Συνεταιρισμών με φυσικά μέλη που ξεπερνούν τα 1.800.  Η Ένωση αποτελεί στην ουσία το δίαυλο παροχής ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών για όλα τα μέλη της, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και την αγροτική επιχειρηματικότητα.

Ανάμεσα στις πολλαπλές δραστηριότητες της Ένωσης εντάσσονται:  Η καθοδήγηση των παραγωγών σε σχέση με τα αγροτικά προγράμματα και την εφαρμογή πολλαπλής συμμόρφωσης, η εμπορία ελαιοκομικών, γαλακτοκομικών, μελισσοκομικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, ο εφοδιασμός με ζωοτροφές, γεωργικά εφόδια, λιπάσματα, σπόρους και η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών στις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής

Η Οργάνωση Παραγωγών  ΕΣ Νήσων Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού αναγνωρίστηκε (ΦΕΚ 3351/12.12.2014) και συμμετέχει στο Πρόγραμμα Εργασίας για την τριετία 2015-18.

Αποτελείται από 474 ελαιοπαραγωγούς με συνολική έκταση 3.260,2 στρεμμάτων, που προέρχονται από την Κύθνο, την Ίο, την Ανάφη, την Άνδρο, την Κίμωλο, τη Σίκινο, την Κέα, τη Σέριφο, τη Φολέγανδρο και τη Σίφνο.

Οι στόχοι του προγράμματος εστιάζουν στην αντιμετώπιση ενός φάσματος προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί προσφέροντας τεχνογνωσία, επιστημονική υποστήριξη και στοχευμένες λύσεις σε τομείς όπως: Η προστασία του περιβάλλοντος, η βελτίωση της εκμετάλλευσης των ελαιώνων, η βελτίωση της ποιότητας και της διατηρησιμότητας του παραγόμενου ελαιολάδου και η διάδοση πληροφοριών σχετικά με τις δράσεις της ΟΠ στα θέματα ποιότητας του ελαιολάδου, την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική και ποιοτική βελτίωση της εκμετάλλευσης.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Προφίλ ιδιοκτήτη

EasySocial not installed!!

Στοιχεία επικοινωνίας

Πρόεδρος
Δήμητρα Παναγιωτοπούλου (+)

Κοινωνικά δίκτυα

Visitor Traffic

6.png1.png5.png1.png4.png8.png
Today483
Yesterday1969
This week483
This month28292
Total615148

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.