2254
  • ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο.Π.
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/255/cropped-1549231002.png

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο.Π. Αξιώσεις

Κάτω Αγιάννης Πιερίας, Κατερίνη 601 00, Πιερίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Με την επωνυµία «Θεϊκό Όλυµπος», που κατοχύρωσε στην ΕΕ, κυκλοφορεί στην εσωτερική αγορά και στο εξωτερικό, το εξαιρετικά παρθένο πολυποικιλιακό ελαιόλαδο της Οµάδας Ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωµένης ιαχείρισης της Ένωσης Παραγωγών Κάτω Αγιάννη Πιερίας.

Εξαιρετικά παρθένο είναι το ελαιόλαδο που λαμβάνεται από τον καρπό της ελιάς αποκλειστικά και μόνο με μηχανικά ή άλλα φυσικά μέσα και κάτω από συνθήκες θέρμανσης που δεν οδηγούν σε αλλαγές στο έλαιο και το οποίο δεν έχει υποβληθεί σε καμία άλλη μεταχείριση εκτός από πλύσιμο, διαχωρισμό, φυγοκέντρηση και διήθηση.

Η Ομάδα Παραγωγών Κάτω Αγιάννη Πιερίας αντιλαμβανόμενη τη σημασία της εφαρμογής της ολοκληρωμένης διαχείρισης στην καλλιέργεια της ελιάς είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου AGRO 2.1-2.2.

Η ιδέα της πιστοποιημένης ομάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης στο Νομό Πιερίας ακούστηκε το 2008 από τον κο Αστέριο Γκριμούρα και η οποία υλοποιήθηκε το 2010 από μια ομάδα ανθρώπων από διαφορετικά μέρη του Νομού.

Η Ομάδα Ελαιοπαραγωγών Θεϊκό "'Ολυμπος" αποτελεί ειδικό μέλος του Συνεταιρισμού της 'Ενωσης Παραγωγών Κάτω Αγιάννης Πιερίας Ο.Π.

Αποτελείται από 320 μέλη και είναι μοιρασμένη σε δυο ταχύτητες. Η πρώτη αποτελείται από 22 μέλη που λειτουργούν αυστηρά με τις απαιτήσεις του προτύπου AGRO 2.1-2.2/3, ενώ η δεύτερη ακολουθεί τις απαιτήσεις του προτύπου  με ελαστικότητα.

Στα πετυχημένα βήματα της Ομάδας Παραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ελαιολάδου του Συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας και οι μελισσοκόμοι της Πιερίας, καθώς μια ομάδα προχώρησε στην δημιουργία της Ομάδας Παραγωγών Μελισσοκόμων του Συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας. Πιστεύοντας στη δυναμική την οποία μπορεί να δώσει στο παραγόμενο προϊόν μέσα από συλλογικές προσπάθειες, μια ομάδα από 10 μελισσοκόμους της Πιερίας, ύστερα από πολλές και συνεχόμενες συναντήσεις μεταξύ τους, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα αρνητικά σύνδρομα που, δυστυχώς, συνοδεύουν τέτοιου είδους εγχειρήματα, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Με ξεκάθαρο επιχειρηματικό σχέδιο και στόχο την ανάδειξη και προώθηση του παραγόμενου μελιού τους μπορούν πλέον να οραματίζονται ένα οικονομικό και κοινωνικό αποτέλεσμα θετικό.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Προφίλ ιδιοκτήτη

EasySocial not installed!!
company map
Κάτω Αγιάννης Πιερίας, Κατερίνη 601 00, Πιερίας

Στοιχεία επικοινωνίας

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Βασίλειος Γκριμούλας (+)

Visitor Traffic

6.png5.png7.png8.png0.png4.png
Today227
Yesterday482
This week227
This month20502
Total657804

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.