1848
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/47/70-1514279810.jpg

ΑΓΚΟΠ ΚΕΜΠΑΠ – ΑΒΡΑΜΙΑΝ ΑΓΚΟΠ & ΣΙΑ ΟΕ - ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΚΕΜΠΑΠ & ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΑΘΗΝΑ Αξιώσεις

Ελαιών 23, Ίλιον 131 23, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΑΓΚΟΠ ΚΕΜΠΑΠ  
ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΚΕΜΠΑΠ  - ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΜΠΑΠ  - ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ - ΚΕΜΠΑΠ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ - ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΑΡΜΕΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

 

Ιστορία του "κεμπάπ"

Η αραβικής προέλευσης λέξη κεμπάπ (kebap), χρησιμοποιείται ευρέως στη γαστρονομική παράδοση της Μέσης Ανατολής και δηλώνει τη «στεγνή» μέθοδο μαγειρέματος απευθείας στη φωτιά ή μέσα σε γάστρα. Κατά μία άλλη άποψη, η λέξη είναι περσική και σημαίνει τηγανητό κρέας. Σήμερα ακούγοντας τη λέξη κεμπάπ, εκτός από μια λιγούρα, έρχεται στο μυαλό όλων η εικόνα από το ψητό κρέας στα κάρβουνα. Στην οθωμανική κουζίνα, όμως, το κεμπάπ μπορούσε να είναι κρέας, κοτόπουλο, ή οτιδήποτε άλλο φαγώσιμο ψήνεται χωρίς να προστεθεί νερό. Στους καταλόγους φαγητών των Οθωμανών από τις αρχές του 15 αι. συμπεριλαμβάνονται πολλά είδη κεμπάπ και τα πιο πολλά από αυτά μαγειρεύονται μέχρι και σήμερα.

Στο Μεσαίωνα οι Αρμένικοι στρατιώτες στο βυζαντιο χρησιμοποιούσαν τα σπαθιά τους για να ψήνουν το κρέας. Μια μάλλον απλοϊκή ερμηνεία, αφού σύμφωνα με ενδείξεις τόσο οι αρχαίοι Έλληνες (οι φήμες λένε ότι ο πολυμήχανος Οδυσσέας ξεκίνησε το κόλπο) όσο και οι Βυζαντινοί έψηναν νοστιμότατα σουβλάκια. Πάντως, σισ κεμπάπ σημαίνει κεμπάπ στο σπαθί.Κεάτ κεμπάπ σημαίνει κεμπάπ στο χαρτί.

 

Η ιστορία μας.

Η εταιρεία HAKOB KEBAB - ABRAHAMYAN HAKOB & ΣΙΑ Ο.Ε. ασχολείται με την παραγωγή κεμπάπ νωπού & κατεψυγμένου και τη διανομή αυτού στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στην Αττική πραγματοποιούμε διανομές, απευθείας, στους χώρους μαζικής εστίασης.

Η ιστορία του HAKOB KEBAB ξεκίνησε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας το 1871, όταν ο Χαρούτ Αμπραμιάν δημιούργησε με μεράκι και αγνά υλικά τη δική του γνήσια παραδοσιακή συνταγή κεμπάπ. Το 1915, η οικογένεια Αμπραμιάν εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα 'κουβαλώντας' στις αποσκευές της την παλιά αυθεντική συνταγή του παππού. Άνοιξε στη Νίκαια το πρώτο ελληνικό 'κεμπαπτζίδικο' και τα επόμενα χρόνια απέκτησε πολλούς πιστούς φίλους.

Σήμερα, η τέταρτη γενιά συνεχίζει την παράδοση της οικογενείας με την ίδια αυθεντική συνταγή: καθαρό κρέας με λίγο μαύρο πιπέρι, χωρίς άλλα μπαχαρικά & σκόρδο.

Μετά από πολλές έρευνες στην Ελληνική και Παγκόσμια αγορά σας προσφέρουμε τις συνταγές μας, φτιαγμένες από εγγυημένα καλές φάρμες εκτροφής ζώων, με εκτεταμένους κτηνιατρικούς και εργαστηριακούς ελέγχους, και λιβάδια ώστε τα ζώα να εκτρέφονται Ελεύθερα.

Οι φάρμες της SILVER FERN FARMS στην Νέα Ζηλανδία μας έδωσαν την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τις συνταγές του Kebab μας, με την καλύτερη ποιότητα ώστε να αναδειχτεί η γεύση και το μεράκι.

Η εταιρεία πραγματοποιεί & εξαγωγές του προίόντος σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης, είτε σε εμπόρους που διανέμουν το προϊόν σε χώρους μαζικής εστίασης, είτε σε premium συσκευασία κατεψυγμένο, για λιανική πώληση σε super market.

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2102690033
FAX  2102690033
ΚΙΝ.  6942253318
KIN.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Προφίλ ιδιοκτήτη

EasySocial not installed!!

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΒΡΑΜΙΑΝ ΑΓΚΟΠ (+)

Visitor Traffic

2.png5.png4.png2.png9.png4.png
Today92
Yesterday689
This week3642
This month24863
Total254294

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Publish modules to the "offcanvs" position.