1637
  • ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  • ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΑΣ ΔΡΑΣΜΑΣ - ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΓΕ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/269/logo-1574145161.jpg

ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΑΣ ΔΡΑΣΜΑΣ - ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΓΕ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ Αξιώσεις

2ο χλμ. Νευροκοπίου-Δράμας, Δράμα 660 33, Δράμα

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Έγινε δεκτή η αίτηση Στήριξης Νεοσύστατης Ομάδας Παραγωγών της ΕΑΣ Δράμας «Εμπορία Πατάτας Νευροκοπίου ΙΚΕ». Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει: Αναβάθμιση συσκευαστηρίου, εκσυγχρονισμό, προβολή, διαφήμιση. «Παραγγείλαμε δυο μηχανές συσκευαστικές, προχωρούμε σε ενεργειακή μόνωση στο συσκευαστήριο, πραγματοποιήσαμε συντήρηση ψυγείου». Όλα αυτά  επιτρέπουν στην πατάτα να διατηρεί υψηλή ποιότητα για αρκετό χρονικό διάστημα και στους καλλιεργητές να διαπραγματεύονται την τιμή.

Τα όνειρα των παραγωγών βρίσκουν διέξοδο στα σχέδια της ΕΑΣ να καταθέσει πρόταση στο ΕΣΠΑ για μια μεγάλη επένδυση σχετική με τη μεταποίηση της πατάτας ώστε να προστεθεί στη συσκευασία, την τυποποίηση και την προώθηση, πολλαπλασιάζοντας την αξία της.

Αυτό επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Ν. Δράμας κ. Ιωάννης Κεσκίνογλου, ο οποίος παρακολουθεί επίσης από κοντά τον εκσυγχρονισμό του συσκευαστηρίου πατάτας στο Νευροκόπι, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις παραγγελίες που θα έρθουν το επόμενο διάστημα.

Η Ε.Α.Σ. έχει ιδρύσει μια Ομάδα Παραγωγών, οι οποίοι πηγαίνουν την πατάτα τους στο συσκευαστήριο. Φέτος, συνολικά, όπως ο ίδιος λέει, στο Νευροκόπι έχουν σπαρθεί 20.000 – 25.000 στρέμματα πατάτας, τα οποία αναμένεται να αποφέρουν από 70 έως 90 χιλιάδες τόνους στην παραγωγή. Η Ομάδα αυτή αριθμεί 54 μέλη.

Σημαντικό είναι επίσης, ότι έχουν ετοιμαστεί  λογότυπα και σήματα της επιχείρησης, ώστε ο καταναλωτής να ξέρει πού και πώς θα βρίσκει την πατάτα, ώστε να μην υπάρχει  και το βάπτισμα των ελληνοποιήσεων.

Ενδεικτικό άλλωστε του κλίματος αισιοδοξίας που υπάρχει για τους 50 πλέον πατατοπαραγωγούς της Ομάδας είναι το έντονο ενδιαφέρον που έχει δημιουργηθεί και για νέες εισόδους. Παρ΄ όλα αυτά η προοπτική απαιτεί περισσότερο εκσυγχρονισμό και οργάνωση για να εξυπηρετηθούν οι επιπλέον ανάγκες.  Ήδη πάντως η Ομάδα των πατατοπαραγωγών συνεργάζεται και έχει συμβόλαια τόσο με την Λαχαναγορά της Αθήνας όσο και αλυσίδες σούπερ μάρκετ, μεταξύ των οποίων ο Μασούτης, ο Σκλαβενίτης και άλλοι.

Λέξεις-κλειδιά:

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Προφίλ ιδιοκτήτη

EasySocial not installed!!

Στοιχεία επικοινωνίας

Πρόεδρος
Σάββας Συμεωνίδης (+)

Visitor Traffic

6.png1.png5.png1.png2.png0.png
Today455
Yesterday1969
This week455
This month28264
Total615120

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.