1497
  • ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/264/cropped-1560672017.png

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ Αξιώσεις

Αναδασμός Τυμπακίου, Ηράκλειο 702 00, Ηρακλείου
2892052663

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου ιδρύθηκε το έτος 1945 ως «ελαιουργικός πιστωτικός συνεταιρισμός Τυμπακίου» και είχε κύρια δραστηριότητα την επεξεργασία, με κοινή άλεση, του ελαιοκάρπου των μελών του και την προώθηση του παραγόμενου ελαιολάδου.

Η εύφορη γη, το εύκρατο κλίμα, το φιλότιμο και το μεράκι των παραγωγών της περιοχής, με την υποστήριξη έμπειρου επιστημονικού προσωπικού εξασφαλίζουν την παραγωγή αγροτικών προϊόντων με μοναδική γεύση και υψηλή θρεπτική αξία.

Το 1983 σε μια πρωτοποριακή κίνηση ο Ελαιουργικός Πιστωτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου συγχωνεύεται με την Ομάδα Συνεταιρισμένων Παραγωγών Κόκκινος Πύργος και προκύπτει ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου.

Το έτος 2008 δημιουργήθηκε στα πλαίσια του συνεταιρισμού η Οργάνωση Παραγωγών Α.Σ.Τυμπακίου με στόχο την καλύτερη διακίνηση των προϊόντων.

Σήμερα ο συνεταιρισμός έχει 620 μέλη που ασχολούνται με την παραγωγή κηπευτικών και ελαιολάδου και διαθέτει:

Κατάστημα γεωργικών εφοδίων, Πρακτορείο μεταφορών για τη μεταφορά των προϊόντων στις αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, Σύγχρονο ελαιουργείο και Σύγχρονο συσκευαστήριο για την τυποποίηση και εμπορία συσκευασμένων προϊόντων.

Ο Συνεταιρισμός πραγματοποιεί εξαγωγές προϊόντων σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες όπως είναι η Γερμανία, η Αυστρία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Ρωσία. Παράλληλα βρίσκεται σε επικοινωνία και με άλλες χώρες και επιχειρήσεις του εξωτερικού ώστε να επιτύχει νέες συμφωνίες για διάθεση των προϊόντων του στο εξωτερικό.

Όλα τα προϊόντα του συνεταιρισμού είναι πιστοποιημένα κατά Globalgap και Agro 2.1 & 2.2 καθώς και πιστοποιημένα με συστήματα ποιότητας HACCP, ISO 22.000 και IFS που δίνει την δυνατότητα να συσκευάζονται και να προωθούνται άμεσα στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Τα κύρια προϊόντα του συνεταιρισμού είναι τομάτες, αγγούρια, πιπεριές, μελιτζάνες και πεπόνια, ενώ η ετήσια παραγωγή ελαιολάδου είναι 300 με 400 τόνοι.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Προφίλ ιδιοκτήτη

EasySocial not installed!!
company map
Αναδασμός Τυμπακίου, Ηράκλειο 702 00, Ηρακλείου

Στοιχεία επικοινωνίας

Πρόεδρος
Τσιμπραγάκης Ευάγγελος (+)

Κοινωνικά δίκτυα

Visitor Traffic

6.png5.png3.png0.png3.png9.png
Today200
Yesterday1139
This week1339
This month15737
Total653039

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.