2848
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/263/cropped-1560108906.png

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Αξιώσεις

Αγιά Λάρισας, Λάρισα 400 03, Λάρισας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Με σταθερά και ιδιαίτερα προσεκτικά βήματα επεκτείνει την εμπορική του δραστηριότητα ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Αφροδίτη», που εδρεύει στην Αγιά Λάρισας και δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια ροδιού. Αποτελείται από όλα τα μέλη των Θεσσαλικών πόλεων, όπως η Λάρισα, η Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και ο Βόλος.

Το συνεταιριστικό σχήμα ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια και αριθμεί σήμερα 25 μέλη που καλλιεργούν ρόδι σε περίπου 700 στρέμματα, με κυρίαρχη ποικιλία τη wonderful, ενώ σε ορισμένα χωράφια υπάρχει και η ako. Η μέση στρεμματική απόδοση κυμαίνεται στους 2 τόνους.

Μετά τη συγκρότηση Ομάδας Παραγωγών, ο θεσσαλικός συνεταιρισμός σύναψε συμβόλαια με πολλά εγχώρια σούπερ μάρκετ, ενώ παράλληλα αναζήτησε και βρήκε αγορές στο εξωτερικό, ξεκινώντας συνεργασία με μεγάλη ξένη αλυσίδα. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ενέταξε στην παλέτα των προϊόντων του και ξηρούς καρπούς, τους οποίους παράγουν καλλιεργητές- μέλη του.

Το επόμενο, όμως, βήμα και, ταυτόχρονα, μεγάλο στοίχημα για τους ανθρώπους του συνεταιρισμού είναι η επέκταση στο πεδίο της λιανικής, κάτι που επιχειρείται μέσω της σύμβασης που υπογράφηκε πρόσφατα με την Αττικό Μετρό. Όπως εξηγεί ο γενικός διευθυντής του συνεταιρισμού, Θανάσης Νάστος, «η συμφωνία προβλέπει την εγκατάσταση στο Μετρό των Αμπελοκήπων μιας σύγχρονης, καλαίσθητης τροχήλατης καντίνας, μέσω της οποίας πουλάμε τα προϊόντα μας».

Δεν υπάρχουν έτοιμες συσκευασίες, καθώς το σκεπτικό είναι όλα να γίνονται εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια του πελάτη. Η χυμοποίηση του ροδιού γίνεται με ειδικές μηχανές που η «Αφροδίτη» έχει προμηθευτεί από την Ισπανία. Έτσι, ο χυμός στύβεται επί τόπου και εμφιαλώνεται άμεσα σε μπουκάλια των 250 ml και 500 ml, τα οποία μπορεί να παίρνει μαζί του ο καταναλωτής. Ο τελευταίος μπορεί, επίσης, να αγοράσει «με τη σέσουλα» και φιστίκια, αμύγδαλα και καρύδια παραγωγής των μελών της «Αφροδίτης», που είναι τοποθετημένα σε γυάλες.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και η ανταπόκριση είναι αυτή που αναμένει ο συνεταιρισμός, μια δεύτερη προβλέπεται  να εγκατασταθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στη στάση του Μετρό στην Κατεχάκη.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός "ΑφΡΟΔΙτη" είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με το πρότυπο ISO22000 και έχει λάβει GLOBALG.A.P. Πιστοποιητικό πρότυπου ολοκληρωμένης εκμετάλλευσης αγροκτήματος.

Agricultural Cooperative “AFRODITI” was founded five years ago by experienced pomegranate growers of Thessaly in order to promote the beneficial and nutritional properties of pomegranate. This extensive experience gave them the knowledge to produce shortly a high quality product. Agricultural Cooperative “AFRODITI” is located in central of Thessaly, Greece and consists of all Thessalian towns’ members, such as Larisa, Karditsa, Trikala and Volos.

Agricultural Cooperative “AFRODITI” is certified to ISO22000 and received a GLOBALG.A.P. Integrated Farm Assurance Standard certificate.

Smell, touch and look of the fruit are all important for you?

Our fruits have hard - dark red skin, a crispy - juicy flesh and a sweet smell because we pick them carefully the right time. Fruits stored in high quality trays for easy transport. Available trays in two sizes (single and double).

Our juices are made of pure fruit. No additives, no colourants, no preservatives. 100% natural.

Agricultural Cooperative “AFRODITI” extracts fresh juice from pomegranates with special juicer machines, every single day in front of your eyes. You can find it in several spots all over Greece.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Προφίλ ιδιοκτήτη

EasySocial not installed!!

Στοιχεία επικοινωνίας

Πωλήσεις
Θανάσης Νάστος (+)

Κοινωνικά δίκτυα

Visitor Traffic

6.png5.png7.png1.png7.png7.png
Today82
Yesterday439
This week5477
This month19875
Total657177

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.