2155
  • ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
  • ΟΜΑΔΑ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ - ΦΡΕΣΚΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΚΟΖΑΝΗ - ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΤΥΡΙ ΚΟΖΑΝΗ
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/164/1-1515736092.jpg

ΟΜΑΔΑ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ - ΦΡΕΣΚΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΚΟΖΑΝΗ - ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΤΥΡΙ ΚΟΖΑΝΗ Αξιώσεις

Παύλου Μελά 19, Κοζάνη 501 00, Μακεδονία

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Η Ομάδα Αγελαδοτρόφων Κοζάνης με την επωνυμία «Από Πρώτο Χέρι», συστήθηκε πρόσφατα και αποτελείται από κτηνοτρόφους του Νομού Κοζάνης που τόλμησαν να καινοτομήσουν στον τόπο τους.

 Η κρίση στον κτηνοτροφικό κλάδο και η αθρόα εισαγωγή σκόνης  γάλακτος και γάλακτος από το εξωτερικό χαμηλής τιμής λόγω πολύ χαμηλής ποιότητας, οδήγησε τους κτηνοτρόφους σε σημαντικά προβλήματα πώλησης του γάλακτος τους και σε οικονομικό μαρασμό.  Για το λόγο αυτό οι κτηνοτρόφοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ώστε να προβούν στην αγορά των αυτόματων πωλητών γάλακτος (ΑΤΜ Γάλακτος), ακολουθώντας άλλα επιτυχημένα παραδείγματα στον ελλαδικό χώρο.  

Όπως αναφέρει και ο διακριτικός τίτλος της Ομάδας , «Από Πρώτο Χέρι», το γάλα θα διατίθεται άμεσα στους καταναλωτές μέσω των αυτόματων πωλητών 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς μεσάζοντες.  Το γάλα θα μεταφέρεται  καθημερινά από τις φάρμες των παραγωγών στην μεταποιητική μονάδα του κ. Κοσμά Κυπίρτογλου, γνωστή ως «Φάρμα Λευκάρων», όπου θα περνάει από όλα τα στάδια της επεξεργασίας του και θα μεταφέρεται στους αυτόματους πωλητές.  Ο κ. Κυπίρτογλου αποτελεί για την Ομάδα το κλειδί της επιτυχίας τους, τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη και συνοδοιπόρο σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, καθώς με τις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις , με τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό που διαθέτει και με τη γνώση και την εμπειρία του, μπορεί να διασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων!

Στα σημεία πώλησης ο καταναλωτής θα μπορεί , αρχικά, να προμηθευτεί αγελαδινό γάλα και συσκευασμένο γιαούρτι και τυρί.  Συγκεκριμένα ο καταναλωτής θα προμηθεύεται από το σημείο πώλησης πλαστικό ή γυάλινο μπουκάλι, θα το τοποθετεί στην ειδική θύρα, θα πληρώνει το ανάλογο αντίτιμο για την ποσότητα του προϊόντος που επιθυμεί και το γέμισμα θα γίνεται αυτόματα.  Μετά από κάθε χρήση, ο θάλαμος αποστειρώνεται αυτόματα. 

Η αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται και με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας - κλειδί, με την οποία θα μπορούν να δίνονται προσφορές σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων ή ακόμη και να γίνεται επιβράβευση των καταναλωτών που έχουν κάνει υψηλή κατανάλωση στο τέλος του μήνα.

Η Ομάδα θα προμηθεύει τους καταναλωτές με φρέσκο αγελαδινό γάλα ημέρας 24 ώρες το 24ωρο.  Τοπικό γάλα, Ελληνικό, υγιεινό, εύγεστο και πάνω από όλα ποιοτικό και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή!    Ένα λίτρο θα κοστίζει ένα ευρώ!  Το γάλα θα παράγεται και θα διατίθεται στους καταναλωτές την ίδια ημέρα της παραγωγής του και θα μπορεί να καταναλωθεί μέσα στις επόμενες 3 - 4 ημέρες.  Η διάρκειά του είναι μικρή και αυτό γιατί ο καταναλωτής πρέπει να προμηθεύεται γάλα υγιεινό με όλη τη θρεπτική του αξία. 

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ομάδας σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η άριστη ποιότητα του γάλακτος που παράγεται και η αρτιότητα της μεταποιητικής μονάδας που έχει αναλάβει την επεξεργασία του .  Στα μελλοντικά σχέδια της Ομάδας είναι η παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων και η δημιουργία νέων σημείων πώλησης.

 

Η Ομάδα στηριζόμενη στην ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει και επιδιώκοντας την στήριξη της τοπικής οικονομίας, θα ανοίξει, τις επόμενες μέρες, τα δύο πρώτα σημεία πώλησης της στο κέντρο της Κοζάνης, Παύλου Μελά 19, και της Πτολεμαΐδας, Νοσοκομείου 9. 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝ.  6909681110
Εmail   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

BI-MONIMO

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Προφίλ ιδιοκτήτη

EasySocial not installed!!

Στοιχεία επικοινωνίας

Εύη Αμανατίδου (+)

Κοινωνικά δίκτυα

Visitor Traffic

6.png5.png3.png0.png7.png6.png
Today237
Yesterday1139
This week1376
This month15774
Total653076

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.