2371
  • ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ
  • ΜΕΛΙ
  • ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ - ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ - THYME HONEY ATHENS - FLORAL HONEY WITH ALMONDS -ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ
http://www.elladaparagei.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/113/25-1514811483.jpg

ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ - ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ - THYME HONEY ATHENS - FLORAL HONEY WITH ALMONDS -ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ Αξιώσεις

Ιθάκης 56, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 182 33, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Το ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ είναι μια Ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε από τους μελισσοκόμους Ιωάννη Ταμπάρη και Χρύσα Νικηφόρου. Η μελισσοκομική μας βάση βρίσκεται στο Πλατύ Μεσσηνίας (Καλαμάτα) και η έδρα της εταιρείας είναι Ιθάκης 56, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, όπου εκεί γίνεται και η τυποποίηση όλων των προϊόντων μας. Στο ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ μεταφέρουμε τα μελίσσια μας σε πολλά μέρη της Ελλάδας κι έτσι παράγουμε διάφορες ποικιλίες Ελληνικού μελιού, Γύρης Ανθέων και Βασιλικού πολτού!

Στόχος μας, είναι το ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ να μπορέσει να διαφοροποιηθεί στην αγορά βγάζοντας νέα καινοτόμα προϊόντα με βάση πάντα το μέλι μας!  Θέλουμε τα μέλι – προϊόντα μας να μπουν στα ράφια των καλύτερων Ελληνικών παντοπωλείων – delicatessen, στα καλύτερα τουριστικά σημεία και στο εξωτερικό, για να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να μπορέσει να δοκιμάσει όλα τα μελιστάλαχτα προϊόντα μας.

Στο ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ πιστεύουμε στην εμπιστοσύνη, στον επαγγελματισμό, στην ομαδικότητα, στην καινοτομία και περισσότερο από όλα στην ποιότητα, για την οποία δεν διαπραγματευόμαστε!  Αποστολή μας είναι να φέρουμε γαστρονομική “επανάσταση” με το μέλι μας και τα προϊόντα μας. Οι στόχοι μας είναι να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας 20% για τα επόμενα 2 χρόνια στην Ελληνική αγορά και να εξάγουμε τα προϊόντα μας στο εξωτερικό.  Ήδη στέλνουμε το μέλι μας σε Αγγλία, Σουηδία, Ολλανδία, Αυστρία, Σλοβακία, Κύπρο, Γερμανία, Αμερική και σύντομα σε Τσεχία και Νορβηγία.

Έπειτα από την πετυχημένη παρουσία μας στον τομέα της χονδρικής και των εξαγωγών, σκεφτήκαμε να δραστηριοποιηθούμε και στον τομέα της λιανικής πώλησης μέσα από το δίκτυο των franchise καταστημάτων – ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ Stores / Kiosks. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ να φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους και να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο το branding μας.  Προγραμματίζουμε ώστε τον Μάιο του ’16 να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθειά μας και σταδιακά Ελλάδα, Κύπρος, Αγγλία και Γερμανία να αποκτήσουν τα δικά τους franchise Stores.

 

Καλή σας απόλαυση!!!

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ.  2112164510
ΚΙΝ.  6971955753, 6971955730
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

BI-110216
110216-110219

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

Προφίλ ιδιοκτήτη

EasySocial not installed!!

Στοιχεία επικοινωνίας

Κοινωνικά δίκτυα

Visitor Traffic

6.png5.png9.png6.png2.png4.png
Today532
Yesterday544
This week2047
This month22322
Total659624

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Publish modules to the "offcanvs" position.